Отворена изложба со наслов Фем(М)арт

За прв пат во чест на Меѓународниот ден на жената, 8-ми март, НУ Музеј-Куманово организираше ликовна изложба “Фем (м) Арт“, со која го одбележа...

Фем (м) Арт

Во подготовки, групна изложба на ликовни дела: Фем (м) Арт од Фондот на НУ Музеј-Куманово. (03.03.2023 година во 20 часот, Уметничка Галерија Куманово) Автори: Ана Темкова,...

Популарно