ЈАВЕН ПОВИК ЗА ОТКУП НА ЕТНОЛОШКИ МАТЕРЈАЛ ОД АЛБАНСКА ПРИПАДНОСТ

0
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ОТКУП НА ЕТНОЛОШКИ МАТЕРЈАЛ ОД АЛБАНСКА ПРИПАДНОСТ Почитувани, НУ Музеј Куманово како установа има за цел да ги презентира културните вредности на нашиот...

Упатство за подготовка на трудови за Музејски гласник бр.15

0
  Упатство за подготовка на трудови за Музејски гласник бр.15

Изложба на слики од ликовна колонија „Куманово 2021“

0
Во Лапидариумот на Националната установа Музеј – Куманово беше отворена изложба на дела од интернационалната ликовна колонија „Куманово 2021“. На изложбата беше презентирана целокупната продукција...

Одлука за избор на кандидат за вработување по јавен оглас бр. 132/2022

0
Одлука за избор 132_2022 - Национална установа Музеј - Куманово

ЈАВЕН ОГЛАС Број 2/2022

0
Врз основ на член 22 и член 23 од Законот за работни односи ( ,,Службен Весник на Република Македонија,, бр.62/2005, 106/2008, 161/2008, 114/2009, 130/2009,...

ЈАВЕН ОГЛАС Број 3/2022

0
Врз основ на член 20-г и 20 -д од Законот за вработени во јавен сектор (,,Службен Весник на Република Македонија,, бр.27/14, 199/14, 27/16, 35/18...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 132/2022

0
РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА АГЕНЦИЈА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА   Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16,...

Program Of The 2nd International Archaeological Conference

0
Scientific committee: Dejan Gorgievski , National Institution Museum of Kumanovo dr. Aleksandra Papazova , Archaeological Museum of Macedonia dr. Aleksandar Bulatovic, Institute of Archaeology, Belgrade dr. Bojana Plemic,...

Популарно