Home Музеј Куманово заврши со овогодинешните истражувањата на локалитетот Градиште 1. поглед кон Долната тераса и Акрополата на врвот

1. поглед кон Долната тераса и Акрополата на врвот

9. Праисториски слоеви на локалитетот
4. Скифос оставен како дар

Популарно