‘’ Погледни во минатото, креирај ја сегашноста’’

0
Под мотото ‘’Одржливо наследство’’ во рамки на овогодинешните  Европските денови на културното наследство во НУ Музеј Куманово се одржаа детски едукативни работилници со наслов...

Популарно