Музеј Куманово заврши со овогодинешните истражувањата на локалитетот Градиште

0
НУ Музеј Куманово заврши со овогодинешните истражувања на локалитетот Градиште – с. Младо Нагоричане. Се работеше на два сектора, Акропола и Долна тераса, каде...

Популарно