Home Uncategorized Одлука за вршење на избор на кандидат по Јавен оглас 03/2022

Одлука за вршење на избор на кандидат по Јавен оглас 03/2022

896
0

Одлука за избор на кандидат 03-2022

Претходна објаваОдлука за избор на кандидат за вработување по јавен оглас бр. 132/2022
Следна објаваИзложба на слики од ликовна колонија „Куманово 2021“