Home Uncategorized Одлука за избор на кандидат за вработување по јавен оглас бр. 132/2022

Одлука за избор на кандидат за вработување по јавен оглас бр. 132/2022

646
0

Одлука за избор 132_2022 – Национална установа Музеј – Куманово

Претходна објаваМузеј Куманово заврши со овогодинешните истражувањата на локалитетот Градиште
Следна објаваОдлука за вршење на избор на кандидат по Јавен оглас 03/2022