Home Настани Наоди од Археолошки Ископувања

Наоди од Археолошки Ископувања

3869
0

На 29.09.2017 со почеток во 19.30 во зградата на постојаната музејска збирка на Музеј Куманово ќе се одржи голема археолошка изложба на наоди од истражувањата на археолошкиот локалитет Кокино, проект поддржан од програмата на UNESCO.

Ве очекуваме.

НУ Музеј Куманово