Настани

Home Настани

Наоди од Археолошки Ископувања

На 29.09.2017 со почеток во 19.30 во зградата на постојаната музејска збирка на Музеј Куманово ќе се одржи голема археолошка изложба на наоди од истражувањата на...

Популарно